Skip to main content

Hotell Club Grand Aqua i Side

Stort, hyggelig hotell nær Colaklis sentrum og stranden. Bassengområde. Restaurant og bar. Tennis. Lekeplass. Underholdning flere kvelder i uken.
.

Romtyper
Dobbeltrom for 2 personer + 1 ekstraseng
Dobbeltrom for 2 personer + 2 ekstrasenger for barn 
Studio for 3 personer + 1 ekstraseng 
Leilighet for 4 personer + 2 ekstrasenger, hvorav 2 barn


Rommene
Fine dobbeltrom ( 28 m²) med varierende innredning. Alle rommene har balkong mot omgivelsene og aircondition. Tv. Minibar. Badekar/dusj og wc. 

Studio (ca. 47 m²) med oppholdsrom (to enkeltsenger) og soverom (en dobbeltseng, queen size) og Leilighet (ca. 62 m²) med oppholdsrom (sovesofa) og to soverom (en dobbeltseng, queen size resp og 2 enkeltsenger). I oppholdsrommet er det tv og bord med stoler. Ellers er det utstyrt som vanlige dobbeltrom.
Måltider
All Inclusive.
Dette innebærer at frokost, lunsj, kaffe og kaker og middag, lokale drikkevarer og enkelte aktiviteter på hotellet er inkludert i reisens pris.

På dette hotellet inngår:
* Frokost-, lunsj- og middagsbuffé med drikke (lokal vin, øl, brus eller mineralvann).
* Drikke (mineralvann og brus) og lokale alkoholholdige drinker i barene
* Tennis, treningsrom og hamam.


Hotellet kan uten forvarsel forandre på innholdet i All inclusive. Åpningstider for restauranter og barer opplyses ved ankomst til hotellet. Noen aktiviteter er bare inkludert i et begrenset tidsrom (klokkeslett).
Øvrig
Bygget 2004. Trådløst internett til din bærbare pc i resepsjonsområdet. Strand- og turistområde med lokaltrafikk. Moské i nærheten.
Adresse
Turizm Cad Tilkiler Mevkii, 07630 Colakli
Telefon + 90 242 7637 456
info@clubgranaqua.com

Søk i M-travel

Hotell Hane Garden i Side

Hotel Hane Garden


Hotel Hane Garden har en flott beliggenhet i et rolig område ved den vidstrakte Kumköystranden i Side, ca 1 km fra Kumköys sentrum. Her bor du komfortabelt i et flott og delikat dobbeltrom eller familierom med aircondition. Familierommene har to etasjer med en smal trapp opp til en sovealkove.

Miljøet for soling og bading er ypperlig, med store gresskledde arealer, to innbydende bassengområder med flere svømmebasseng, vannrutsjebaner, separate barnebasseng, basseng-/snackbar og solterrasser med solsenger og parasoller. Nede på Kumköystranden har hotellet en Beach Club med restaurant, uteservering og solsenger og parasoller for fri benyttelse. Før og etter høysesongen har gjestene tilgang til et innendørsbasseng. Hotellet har også et tyrkisk bad med badstue og muligheter for massasje.

Romtyper:
Delikate og fine dobbeltrom og familierom (to etasjer med trapp til sovealkove) med bl.a. aircondition, bad, satellitt-TV, kjøleskap og balkong/terrasse. 2 henholdsvis 3 ordinære senger og 1-2 ekstrasenger.

Mot tillegg:
Enkeltrom, utsikt til bassengområdet.

Offisiell standard:
5 stjerner.

Sides gamle bydel:
8 km.
 

Kart

Hotell

Hane Family Resort
Populært All Inclusive hotell Hane Family Resort Ligger ca. 300 m fra den lange og brede sandstrand i Kumköy i Side, med en flott strandpromenade. Et ferievennlig hotell med meget god standard. Hote...
Hane Garden
Hotel Hane Garden Hotel Hane Garden har en flott beliggenhet i et rolig område ved den vidstrakte Kumköystranden i Side, ca 1 km fra Kumköys sentrum. Her bor du komfortabelt i et flott og delikat dobb...
Side Star Resort
Flott hotel med fantastisk nytt fotballanlegg og all inclusive - Kun 800 meter fra hotellet finnes 3 helt nye fotballbaner. Rommene er nyrenovert, og alt fremstår friskt og elegant. Hotellet holder...
The Sense Deluxe
The Sense Deluxe ligger på stranden i Kumköy ca 10 km fra Side sentrum. Hotellet har private strandområde med gratis parasoller og solsenger. Fasiliteter på hotellet er biljard, bordtennis, dart, vann...
Club Grand Aqua
Stort, hyggelig hotell nær Colaklis sentrum og stranden. Bassengområde. Restaurant og bar. Tennis. Lekeplass. Underholdning flere kvelder i uken. Utrolig all-inclusive restaurant med økologisk kvalite...
Club Grand Side 5* All Inclusive (Hotellstandard: 5 stjerner)
Club Grand Side ligger i en stor flott hage i strandområdet Çolaklı utenfor Hyggelig bassengområde med bassengbar og vannrutsjebaner. Restaurant og bar. Lekeplass og tennis. - På den flo...