Skip to main content

Treningsleir spesialisten

M-Travel tilbyr fotballag treningsleir i Tyrkia og på Nord-Kypros med strøkne treningsfasiliteter av internasjonal standard. 

 

Treningsleir på strøkne fotballbaner

M-Travel tilbyr norske fotballag treningsleir på Tyrkias sydkyst, med muligheten til å trene på eksklusive anlegg. Legg grunnlaget for sesongen med en solid oppkjøring på strøkne fotballbaner. Vi skreddersyr pakker tilpasset ditt behov. Du kan gjennom M-Travel legge treningsleiren din til et 5-stjerners luksushotell som Club Grand Side/Club Grand Aqua, med All-inclusive. Sportskomplekset inneholder blant annet fotballbaner med internasjonal standard.

Personlig oppfølging

Når du bestiller din treningsleir hos M-Travel får dere personlig oppfølging, både før avreise og under hele oppholdet. Dyktige og erfarne medarbeidere står på døgnet rundt for å gi dere et best tenkelig opphold. Vi vet av erfaring hvor viktig det er at alle små og store spørsmål raskt blir besvart for at turen skal bli vellykket. Du vil derfor ha tilgang til erfarne medarbeidere døgnet rundt under hele oppholdet.

Skreddersydd treningsleir

For at oppholdet skal bli som faglig og sosialt hensiktsmessig som mulig, bistår M-Travel med å sette opp en tettpakket og innholdsrik agenda. Vi hjelper deg med organisering av kamper, setter opp og arrangerer utflukter som gokart, aktivitetspark, og shopping, ordne transport til og fra hotellet, samt tilrettelegger opphold i hotellets strøkne treningsstudio.

Blir det behov for justeringer underveis pleier vi å ordne dette raskt og smidig. Vår målsetning er den samme som din – at treningsleiren skal bli vellykket som overhode mulig.

Treningsleirspesialisten Mette Myrvang

M-Travel ble etablert av Mette Myrvang i 2009 med målsetning om å tilby norske idrettslag og klubber skreddersydde treningsleirer i vinterhalvåret. Mette Myrvang er utdannet reiselivskoordinator, bosatt i Moss, og har lang erfaring med å arrangere treningsopphold for norske idrettslag og fotballklubber. Hun har blant annet hatt ansvaret for treningsleirer og gruppereiser i Tyrkiareiser, og har siden 2006 sendt et stort antall klubber og lag til Tyrkia. Et godt nettverk og solide samarbeidspartnere i både i inn- og utland bidrar til å gjøre turene både innholdsrike og vellykkede. Samarbeidspartner i Tyrkia er Tivrona Fotball v/Tamer Koc og Club Grand Side/Club Grand Aqua I Sverige sammarbeider vi med Gatours v/ Gebro Akpinar.

 

 

 

 

Ønsker du å få tilsendt et tilbud, send en forespørsel til:
mette@m-travel.no

 

 

 

Søk i M-travel

Komplett treningsleir

Komplett treningsleir

Treningsleir Fotball

M-Travel kan gjennom gode samarbeids partnere i både Norge og Tyrkia tilby deg skreddersydd treningsleir fotball med personlig oppfølging.

M-Travel tilbyr norske fotballag opphold på treningsleir muligheten til å trene på eksklusive treningsanlegg på Tyrkias sydkyst. Legg grunnlaget for sesongen med en solid oppkjøring på strøkne fotballbaner. Velg mellom ulike skreddersydde pakker tilpasset ditt behov. 

Uansett hvilke hotell som velges, er følgende inkludert i grunnpakken treningsleir fotball:

Fly t/r Oslo-Antalya
5 stjerners hotell
Alle måltider/drikke er inkludert(ekslusiv alkohol)
Transport tur/retur treningsfelt
Vann under trening
Vask av treningstøy en gang om dagen
Fri bruk av tyrkisk bad, sauna, basseng og treningsrom
To daglige treninger 2x 90 min (En Bane 50X70m og 70X105m pr. dag)
Bruk av matrialrom,massasjerom (massasje kan også kjøpes)
Guide 24/7
Fri bruk av trådløst internett
Møterom

Vi kan tilby femstjerners hotell i områdene Antalya , Belek og Side.

Treningsleir fotball
Mange norske fotballag har siden 2006 vært på treningsleir i regi Mette Myrvang og M-Travel, du kan lese mer om dette på våre sider med referanser . En viktig suksessfaktor for en vellykket treningsleir, har vist seg å være gode forberedelser, profesjonelt opplegg og ikke minst personlig oppfølging. Dette for du ved å velge M-Travel som samarbeidspartner for din fotball treningsleir.


Kontakt oss for et godt tilbud.


 

Treningsleir Fotball

Treningsleir Fotball

M-Travel kan gjennom gode samarbeids partnere i både Norge og Tyrkia tilby deg skreddersydd treningsleir fotball med personlig oppfølging. M-Travel tilbyr norske fotballag opphold på treningsleir muligheten til å trene på eksklusive treningsanlegg på Tyrkias sydkyst. Legg grunnlaget for sesongen me...

Treningsleir håndball

Treningsleir Håndball

M-Travel tilbyr norske Håndballklubber opphold på treningsleir muligheten til å trene i flotte treningsanlegg på Tyrkias sydkyst. Legg grunnlaget for sesongen med en solid oppkjøring i Tyrkia. Velg mellom ulike skreddersydde pakker tilpasset ditt behov. - Mange norske idr...

Reisekalender
26/108 dager TAI CHI & QI GONG Treningsferie med Gitte Runa Olsen på Acapulco resort & spa inkl. full pensjonFra 17 900,-
Kontakt oss
Adresse:
M-Travel
Rebækkas gate 27
1534 MOSS