M-Travel med Mette Myrvang tilbyr treningsleir i Tyrkia for fotballag, tennisklubber, svømmeklubber, håndballklubber, friidrettslag, sandvolleyball og golf. I grunnpakken er det opphold på kvalitetshoteller hvor alle måltider og drikke er inkludert. Her kan du legge grunnlaget for sommersesongen med strøkne treningsfasiliteter av internasjonal standard.

Treningsleir på strøkne fotballbaner

M-Travel tilbyr norske fotballag treningsleir på Tyrkias sydkyst, med muligheten til å trene på eksklusive anlegg. Legg grunnlaget for sesongen med en solid oppkjøring på strøkne fotballbaner. Vi skreddersyr pakker tilpasset ditt behov. Du kan gjennom M-Travel legge treningsleiren din til et 5-stjerners luksushotell som Club Grand Side/Club Grand Aqua, med All-inclusive. Sportskomplekset inneholder blant annet fotballbaner med internasjonal standard.

Personlig oppfølging

Når du bestiller din treningsleir hos M-Travel får dere personlig oppfølging, både før avreise og under hele oppholdet. Dyktige og erfarne medarbeidere står på døgnet rundt for å gi dere et best tenkelig opphold. Vi vet av erfaring hvor viktig det er at alle små og store spørsmål raskt blir besvart for at turen skal bli vellykket. Du vil derfor ha tilgang til erfarne medarbeidere døgnet rundt under hele oppholdet.

Skreddersydd treningsleir

For at oppholdet skal bli som faglig og sosialt hensiktsmessig som mulig, bistår M-Travel med å sette opp en tettpakket og innholdsrik agenda. Vi hjelper deg med organisering av kamper, setter opp og arrangerer utflukter som gokart, aktivitetspark, og shopping, ordne transport til og fra hotellet, samt tilrettelegger opphold i hotellets strøkne treningsstudio.

Blir det behov for justeringer underveis pleier vi å ordne dette raskt og smidig. Vår målsetning er den samme som din – at treningsleiren skal bli vellykket som overhode mulig.

 

Treningsleirspesialisten Mette Myrvang

M-Travel ble etablert av Mette Myrvang i 2009 med målsetning om å tilby norske idrettslag og klubber skreddersydde treningsleirer i vinterhalvåret. Mette Myrvang er utdannet reiselivskoordinator, bosatt i Moss, og har lang erfaring med å arrangere treningsopphold for norske idrettslag og fotballklubber. Hun har blant annet hatt ansvaret for treningsleirer og gruppereiser i Tyrkiareiser, og har siden 2006 sendt et stort antall klubber og lag til Tyrkia. Et godt nettverk og solide samarbeidspartnere i både i inn- og utland bidrar til å gjøre turene både innholdsrike og vellykkede. Samarbeidspartner i Tyrkia er Tivrona Fotball v/Tamer Koc og Club Grand Side/Club Grand Aqua I Sverige sammarbeider vi med Gatours v/ Gebro Akpinar.

Ønsker du å få tilsendt et tilbud, send en forespørsel til mette@m-travel.no


M-Travel tilbyr norske Håndballklubber opphold på treningsleir muligheten til å trene i flotte treningsanlegg på Tyrkias sydkyst. Legg grunnlaget for sesongen med en solid oppkjøring i Tyrkia. Velg mellom ulike skreddersydde pakker tilpasset ditt behov. Mange norske idrettslag har siden 2006 vært på treningsleir i regi Mette Myrvang og M-Travel, du kan lese mer om dette på våre sider med referanser . En viktig suksessfaktor for en ve... Les mer »
M-Travel tilbyr norske tennisklubber muligheten til å trene på eksklusive treningsanlegg på Tyrkias sydkyst. Legg grunnlaget for sesongen med en solid oppkjøring på både plast og grus. Velg mellom ulike skreddersydde pakker tilpasset ditt behov. Vi kan tilby fire og femstjerners hotell i områdene Antalya, Belek og Side. Uansett hvilke hotell som velges, er følgende inkludert i ... Les mer »
 

Pakkereise

Hurtigsøk