Tilbakemeldinger fra deltakerne på Den Ultimate jenteturen våren 2011

Mette Myrvang 16.05.2011 21:44

Fantastisk ideell energibombe

Rusa på livet!

Knallgod SPA

En fantastisk tur!

Alt var helt flott.Jeg er super super fornøyd, happy og sterk ...Fantastisk!

Tusen takk for for en nydelig uke!Superduper tur! Gjentas gjerne!Veldig lærerik - opplegget var jo virkelig fristende.

Traff mange interessante kvinner.Helmax! Mye mer enn eg forventa. Innholdet passe balansert for kroppen og sjela. Herlig samvær med supre damer. Tid til sol og spa og.... ALT. Mulighet til individuelt å tilpasse programmet noe. Supert hotell, super mat, god service. TAKK!Absolutt helt perfekt!

Hadde ikke forventet en slik pefekt "total pakke" Veldig glad&takknemlig.Dette har vært.... dette er den ultimate jenteturen:-)

Jeg er såååå takknemlig for at jeg har fått være med på dette.Fantastisk opplevelse!!!!! bare må har mere!!! flere turer!!!!Helt fantastisk jentetur for oss jenter som gjør så mye og passer på andre hele tiden. Balsam for sjelen og topp med yoga og fysisk trening, Zumba og mental trening, spa, massasje, frisør osvosvosv

Blir gjerne med til neste år.FANTASTISK FLOTT tur som jeg gjerne vil gjenta, og ta med mine beste venninner.Fantastisk! Takk!Veldig fin tur, fint opplegg/program/reiseledere

Bra hotell, spa avd, helt topp

Hamam - utrolig bra

Flott gjeng å være sammen med

Dette kan anbefalesFantastisk!

Herlig, noe for enhver kvinne/jente/dame/mor - burde ha som obligatorisk tur i året. I will back.

Ikke minst vil jeg takke dere tre ladies - folkelig, sosiale , store bidragsytere utover profesjonalitet!En fantastisk flott happening!

Lært mye nytt.

Flotte mennesker!

Kjempegod mat!

Pakkereise

Hurtigsøk