Her Inngår * Frokost-, lunsj- og middagsbuffé med drikke (lokal vin, øl, brus eller mineralvann).
* Drikke (mineralvann og brus) og lokale alkoholholdige drinker i baren (6 forskjellige barer, to er strandbarer som bare er åpne når været er fint).
* Iskrem kl. 16.30-17.30 i perioden 15/6-31/8.
* Tennis, treningsrom og hamam.
* MiniClub (4-12 år) i juli og august.
* Teenclub (13-14 år) i juli og august

Hotellet kan uten forvarsel forandre på innhold og tider i All Inclusive. Åpningstider for restauranter og barer opplyses ved ankomst til hotellet. Noen aktiviteter er bare inkludert i et begrenset tidsrom.

Aktiviteter på land og i vann, samt kveldsunderholdning. Spillerom med bl.a. dataspill, biljard og bowling. Internettkafé og butikker. Tyrkisk bad, massasje, skjønnhetssalong med aromaterapi m.m., innendørs basseng og trimrom. De minste har foruten barnebasseng, også lekepark og klubbhus. Internasjonal miniklubb.

Øvrig Bygget 1998. Oppusset 2002. Totalrenovert 2010/2011.. Turist-/strandområde med lokaltrafikk. Nærmeste sentrum er Çolaklı, 7 km fra Side by. Hotellet består av 22 bygninger. Trapper til stranden. 3 etasjer. Heis i noen av bygningene. Basseng- og strandhåndklær til utlån. Badelandet er åpent i perioden mai – oktober. Trådløs internettilkobling i spillerommet. Aktiviteter og underholdning foregår på tysk og engelsk. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Eurocard, Mastercard og Visa.
Hjemmeside http://www.sezergroup.com
Adresse Barbaros Hayrettin Pasa Cd. Tilkiler Mevkii 07620 Çolaklı, MANAVGAT
Tlf. +90 242 763 74 56
info@clubgrandside.com

 
 

Hurtigsøk